Dobrodošli u čarobni svet OblikArt-a!
....mesto gde se susreće kreativno i praktično, zabavno i originalno.


Moje ime je Suzana Ćalić, živim u Beogradu i pored osnovnog zanimanja grafičkog dizajnera bavim se dizajnom i izradom unikatnih lutaka, nakita i torbi.

Moje putovanje kroz čarobni svet stvaranja počeo je davno, još u osnovnoj školi, kada se jedan deo prekrivača za krevet (tada popularna jambolija) “slučajno” pretvorio u slatkog medvedića. Iako sam dobila grdnju jer "nije baš lepo seći prekrivač koji se još koristi", bila sam jako ponosna na svog medu od zelene jambolije sa njuškicom i očima izrezanim od poklopaca tegli za džem.

Kroz godine koje su sledile uz veće ili manje pauze moja interesovanja su se širila i sve više sam eksperimentisala i usavšavala razne tehnike koje su mi pomogle da razvijem svoj jedinstveni umetnički izraz.

Tek nedavno, uz nagovor meni dragih i bliskih ljudi počela sam da izlažem svoje radove i da ih promovišem putem interneta.

Svi moji radovi su jedinstveni, unikatni, i svaki zahteva drugačiji umetnički pristup, drugačiji materijal i vizuelni identitet.

Oblik-Art je tu za Vas ako želite nešto jedinstveno i zabavno, ako želite iznenaditi osobe do kojih vam je stalo ili izmamiti dečiji osmeh unikatnom lutkom koja će ga pozivati na igru.

Oblik logo

Za sva pitanja u vezi proizvoda koje ste videli na ovom sajtu možete mi se obratiti kontakt formom ili na dole navedenu e-mail adresu.
E-mail: suzana.calic@yahoo.com